För att du enkelt ska kunna hitta filmarbetare och leverantörer av tjänster och produkter i regionen har Film Väst skapat en databas: filmservice.se

Där kan du få tillgång till:

  • Filmarbetarregistret – här finns nära 250 professionella och erfarna filmarbetare samlade. Du söker på namn eller yrkesfunktion och får upp kontaktuppgifter och tydligt CV. Samtliga är folkbokförda i regionen, vilket kan räknas som del av en spend.
  • Leverantörsregistret – här har vi samlat nära 100 av de leverantörer av varor och tjänster som används flitigt inom filmproduktion. Exempel är hotell, biluthyrning, teknikuthyrningsbolag, castingbolag, catering och kranuthyrningsföretag. Samtliga bolag är registrerade i regionenvilket kan räknas som del av en spend.
  • Statistregistret – här kan den statistansvarige på produktionen söka bland nära 3 000 statister som bor i regionen. Sökverktyget gör att du kan söka på allt från hårfärg till språket de talar.

Här kan du gå in och skapa dig ett konto för att få tillgång till ovan register.

OBS! Vi kräver att du är etablerad i branschen, eller har ett etablerat produktionsbolag bakom dig för att få ta del av denna databas.